Drs. L. van Beukering – Huisartsenpraktijk van Beukering – Ten Boer

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk van Beukering

Locatie Ten Boer

Gaykingastraat 19 
9791 CE Ten Boer
Tel: 050-3021213

Locatie Garmerwolde

Dorpsweg 8
9798 PE Garmerwolde
Tel: 050-5416243

Klik hier voor de openingstijden.

Huisartsenpraktijk van Beukering
Gaykingastraat 19 9791 CE Ten Boer

Drs. L. van Beukering

 

Op 1 januari 2022 heeft dr. Leo van Beukering de praktijk overgenomen van dr. R.J. de Jonge. Graag stellen wij dr. van Beukering aan u voor.

Leo van Beukering is getrouwd met Leyan. Samen hebben zij twee kinderen: Yangyang en Luuc. Het gezin woont in Garmerwolde met hun hond(en), katten en kippen. Leo en Leyan verkiezen om midden tussen de patiënten te wonen. Zij maken actief een deel uit van het dorpsleven.

Na zijn geneeskunde opleiding vervulde Leo zijn dienstplicht, (wellicht) de laatste generatie die dit nog moest doen. Hij heeft 1 jaar bij de marine gezeten en na zijn dienstplicht nog 3 jaar met veel plezier en trots gewerkt voor de landmacht. Zijn militaire verleden ging gepaard met vele reizen, vooral de missies in Bosnië, Rusland en Oekraïne hebben zijn kennis verbreed, zowel op medische vlak als in levenservaring. Naast zijn werk heeft Leo nog ontwikkelingswerk gedaan in Gambia. Samen met zijn collega’s hebben ze er voor gezorgd dat er een kliniek en elektriciteit kwam in het dorp.

Sinds 1999 werkt hij als huisarts. Het is altijd een roeping voor Leo geweest om huisarts te worden. Leo gelooft in de kracht van de huisartsenzorg. Hij ziet het als een grote uitdaging om het klassieke huisartswerk met alle moderne technische mogelijkheden te combineren in een steeds sneller veranderde maatschappij.